18 juni: Maja Nieuwenhuis -den Dulk ; 23 juli: Margaret van Beek – den Hoed

Twee roosterwijzigingen de komende tijd!

Op 18 juni aanstaande preekt Maja Nieuwenhuis- den Dulk. Zij is een bekende in de Woudkapel en komt er graag, mede omdat zij daar haar opleiding voor theologie, levensbeschouwing en geestelijke begeleiding volgende bij het OPV. De laatste jaren bekwaamde zij zich in bibliodrama en gesprekstechnieken. In 2012 richtte zij het Centrum voor levensvragen Rijnmond op, waar zij mensen ambulante geestelijke verzorging biedt. Zij begeleidt graag mensen langs knooppunten in hun leven, zoals zij zelf zegt: ‘met behulp vanher kompas van compassie’.

Op 23 juli ontvangen wij Margaret van Beek- den Hoed. Ook zij kwam al eerder in De Woudkapel. Zij is een ervaren voorgangster en begeleidster van gespreksgroepen. Na haar emeritaat in Drenthe verzorgt zij regelmatig gastpredikantschappen in gemeentes waar zij zich thuis voelt.

Diensten duren van 10.30 uur tot 11.30 uur en zijn vrij toegankelijk. Na afloop is er gelegenheid tot napraten met koffie of thee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *