16 juli: dienst in KLM sfeer

Bouke_Rypma_links-1920x1080De derde kerkdienst van zondag 16 juli krijgt een bijzondere invulling. Onder leiding van voorganger Marien van den Boom zal de muziek en de begeleiding van het zingen verzorgd worden door drie (oud) gezagvoerders van de KLM. Trompettist Raymond van den Eijnden is gezagvoerder op de Boeing 787 en 777, pianist John Kuiper is gepensioneerd gezagvoerder Boeing 747 en organist Jan Siemons is eveneens gepensioneerd gezagvoerder Boeing 747. John Kuiper zal onder meer als solo, muziek van Debussy spelen en gedrieën zullen ze delen uitvoeren uit de Heldenmusik van Telemann. De dochter van Marien van den Boom vliegt bij British Airways als 1e officier op de Airbus A-380, dus ongetwijfeld komt het fenomeen ‘vliegen’ deze ochtend op verschillende manieren aan bod. Het belooft een bijzondere kerkdienst te worden. Aanvang om 10.30 u, Beethovenlaan 21, Bilthoven. Na afloop is er koffie en thee en wordt er nagepraat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *