Boekenmarkt in De Woudkapel

imagesWie van lezen houdt doet er goed aan om de jaarlijkse Woudkapel Boekenmarkt te bezoeken. Op de vrijdagen 11 en 25 augustus vindt er een boekenmarkt plaats in de Woudkapel aan de Beethovenlaan 21 van 11.00 – 16.00 uur.

De opbrengst is bestemd voor een aantal voorzieningen in Szentpeter, de partnergemeente van De Woudkapel in Roemenië.

Er is een ruim aanbod aan boeken:Nederlandstalige romans en detectives, kinderboeken, kookboeken, geschiedenis en antiquarische boeken (waaronder ook kinderboeken). Tevens zijn er veel platenboeken over diverse onderwerpen.

Voor deze markt kunt u, uitsluitend na afspraak (telefoon 030-228 41 48 of e-mail ), nog tot en met 22 juli boeken inleveren bij Atie en Bert van Huis. Welkom zijn: platenboeken, Nederlandstalige romans en detectives, poëzie en (oude) kinderboeken.

Niet welkom zijn: encyclopedieën, wetenschap, reisgidsen, tijdschriften, Duitse, Engelse en Franse literatuur, aangezien hier bij de verkoop geen vraag naar is.

Op 11 en 25 augustus kan iedere boekenliefhebber voor een gering bedrag zijn wintervoorraad aanvullen én het goede doel steunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *